Minik Yürekler Oyun Şenliğinde Buluştu

Fakültemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir şenlikle kutladı. Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanlarından Öğr.Gör.Ümit ASLAN'ın önderliğinde gerçekleştirilen programda Fakültemiz Özel  Eğitim ve Temel Eğitim Bölümü öğrencilerimizin organizasyonu ile keyifli dakikalar yaşandı. Öğretmen adaylarımız tarafından kurulan oyun stantları minik çocuklar tarafından çok ilgi gördü. Oyun şenliğimize çok sayıda anaokul ve ilkokul öğrencisi, öğretmenleri ve aileleri ile katılım sağladı. Veliler ve öğretmenler Üniversite yönetimine ve organizasyon düzenleme ekibine teşekkür ederken, organizasyon davetlilerden büyük alkış aldı. Havanın güzel olması hem katılım oranını, hem de programın coşkusunu artırdı.