Akademisyenimize TÜBİTAK 1001 Proje Desteği

TÜBİTAK 2023 Yılı İkinci Dönem 1001 Projelerinin Bilimsel Değerlendirme Sonuçlarına göre, Fakültemiz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayça ÇEBİ'nin yürütücülüğünü yaptığı "124K145 - Dijital Girdaptan Güvenli Limanlara: Öğretmenlerin Dijital Yeterliklerinin Geliştirilmesine Yönelik t-MOOC Tasarlanması, Uygulanması ve Değerlendirilmesi" projesinin desteklenmesine karar verilmiştir.

Değerli Hocamızı ve proje ekibinde yer alan Fakültemiz öğretim elemanı Dr. Tuğba BAHÇEKAPILI ÖZDEMİR, Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muharrem AYDIN ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Merve AYDIN'I yürekten kutlar; başarılarının devamını dileriz.