Fatih Eğitim Fakültesi

Türkiye Ulusal Ajansından Fakültemize Proje Desteği

Konsorsiyum üyesi olduğumuz 2020-1-TR01-KA201-094671 referans numaralı “İngilizce Eğitiminde Yeni Bir Yaklaşım: Oyunlaştırma” isimli Erasmus+ KA201 projemiz kabul edildi.

Erasmus+ Okul Eğitimi Programı, 2020 Yılı Ana Eylem 2 – İyi Uygulamaların Değişimine Yönelik Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA201), kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde hazırlanan ve üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün de ortak olarak yer aldığı 2020-1-TR01-KA201-094671 referans numaralı “İngilizce Eğitiminde Yeni Bir Yaklaşım: Oyunlaştırma” isimli projemiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir. Projede ayrıca Trabzon Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Istituto di Istruzione Superiore “G. La Pira” (İtalya), Agrupamento de Escolas de Miranda do Corvo (Portekiz) ve Fakulteta za Organizacijske študije v Novem Mestu (Slovenya) eğitim kurumları konsorsiyum üyesi olarak yer almaktadır.

Menüyü Kapat