2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuruları

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Trabzon Üniversitesi Pedagojik Formasyon Birimi tarafından Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılacaktır. Programa başvuru koşulları, programda açılacak öğretmenlik alanları, ön kayıt, yerleştirme, kesin kayıt, eğitime katkı payı ve programın yürütülmesine ilişkin detaylı bilgileri içeren ilan metni için TIKLAYINIZ.

Başvuru, 01-05 Eylül 2022 tarihleri arasında sadece çevirim içi yapılacaktır.

- Adayların başvuru bilgi ve belgelerinde gerçeği yansıtmayan herhangi bir durum belirlendiğinde, aday programa yerleştirilse dahi, kaydı iptal edilerek hakkında yasal işlem yapılması yoluna gidilecektir.

-Eksik, yanlış veya tutarsız bilgiler ve belgeler ile başvuru yapan adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır.

Başvuruda İstenen Belgeler

1. Onaylı Mezuniyet Belgesi ya da Diploma, (Yurtdışındaki üniversitelerden yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının YÖK tarafından denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir. E-devlet üzerinden alınan belgeler geçerlidir )

2. Onaylı Lisans Not Durum Belgesi (Transkript, E-devlet üzerinden alınan transkriptler geçerlidir)

3. Başvuru formunda beyan edilen ve adayların mezun oldukları lisans programına yerleştirildikleri yıldaki ÖSYM puanını ve türünü gösteren belge,

4. Bir Adet Vesikalık Fotoğraf (Başvuru ekranında ilgili alana yüklenecek )

Not: İstenen belgeler taranarak .pdf, .jpeg ya da .png dosya formatlarında başvuru formunda yer alan online sistemdeki ilgili yerlere yüklenmelidir. Belgelerin okunaklı ve düz olması adayların sorumluluğundadır.

Başvuru için TIKLAYINIZ

Not: Başvuru linki başvuru tarihlerinde aktif olacaktır.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ