Bölgesel İnovasyon Yarışması Başvuruları Başladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı desteği ve Trabzon Üniversitesi'nin de paydaş olduğu bölge üniversitelerinin katılımı ile 18-19 Kasım tarihlerinde bölgesel bazda inovasyon yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya katılmaya hak kazanan adaylarla 2 gün boyunca;

Ekip oluşturma, Yenilikçi iş fikri üretme, Sorun tespiti ve yenilikçi çözüm önerileri geliştirme, Swot analizi ve Kanvas İş Modeli geliştirme ve Sunum etkinlikleri, gerçekleştirilecektir.

Eğitimlerin sonunda ekipler hazırladığı sunumları jürilere sunarak diğer ekiplerle yarışacaktır. Başarılı olan iş fikirlerinin ilerleyen süreçte şirketleşebilmesi amacıyla KTÜ TTM bünyesinde Ön Kuluçka hizmeti verilecektir. Birinci olan ekibin şirketleşmesi durumunda kuracağı şirket Trabzon Teknokent A.Ş. Kuluçka Hizmetinden bir yıl ücretsiz faydalanacaktır.

Kimler başvurabilir: Yenilikçi düşünce yapısına sahip, değişime ve gelişime açık, ileride kendi işini kurmak isteyen tüm katılımcılar yarışmaya başvurabilecektir. Hali hazırda bir proje veya iş fikri olması zorunluluğu yoktur.

Eğitim tarihi: 18-19 Kasım 2019 (2 gün)

Eğitim saati: 9:30-18:00

Eğitmen: Levet SAĞIROĞLU (LearnERA Eğitim Danışmanlık Şirketi Kurucusu)

Yer: Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi