Fatih Eğitim Fakültesi

Öğretim Elemanlarımızdan İlkokul Öğrencilerine Yönelik Gösteri Deneyleri Gerçekleştirilmiştir

Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı 2. sınıf öğrencileri, güz dönemi boyunca Prof. Dr. Muammer ÇALIK ve Arş. Gör. Aybüke BAŞTÜRK eşliğinde yürüttükleri Fen Bilimleri Laboratuvar Uygulamaları dersi ve Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri Fen Öğrenme ve Öğretme Yaklaşımları dersi kapsamında Doç. Dr. Miraç AYDIN ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül ASLAN koordinatörlüğünde yapmış oldukları deneyleri, Söğütlü İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine gösteri deneyi şeklinde sunarak öğretmenlik becerilerini geliştirirken; okul-üniversite işbirliğine katkı sağlamışlardır. Öğretmen adaylarımıza ve katılan öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat