2023 Resim-İş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavı Sonucunda Boş Kalan Kontenjanlara YEDEK Aday Başvuruları Başlamıştır!

2023 Özel yetenek Sınavları yedek listelerinde yer alıp da Ek Yerleştirme yoluyla kesin kayıt yaptırmak isteyen Resim-İş Öğretmenliği adaylarının, 2023 Özel Yetenek Sınavlarında aldıkları Yerleştirme Puanlarını (YP) ve sıralamalarını da gösteren imzalı dilekçeyle 23-25 Ağustos 2023 tarihlerinde  mesai saatleri içerisinde bizzat veya e-mail (E-mail: fedek@trabzon.edu.tr) yoluyla, Trabzon ili Söğütlü/Akçaabat ilçesinde bulunan Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi'ne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Not: Adrese verilecek olan dilekçeler mesai saatleri içerisinde kabul edilir.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Ayrıca imzalı dilekçenizi size bilgi verilen whatsapp hattına jpeg, pdf veya word formatında göndermeniz gerekmektedir. Başvuru süreci ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı aşağıdaki numaraya WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz.   04624551130