Başarılı Akademisyenimiz Öğretim Görevlisi Özdemir Hafızoğlu Ödüllerine Yenilerini Eklemeye Devam Ediyor!

Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Öğretim Görevlisi Özdemir Hafızoğlu Hocamız,  24 Ocak 2024 tarihinde İstanbul Fatih Belediyesi'nin, “Tanburi Cemil Bey Saz Eserleri Beste Yarışmasında” Hicazkar Saz Semaisi ile ikincilik ödülü; 11 Şubat 2024 tarihinde de Ankara'da "Bizim Dostlar Türk Müziği Kültür Derneği”nin düzenlediği İkinci Şarkı Sözü Yarışması finalinde, yaptığı Kürdilihicazkar eser ile de birincilik ödülü kazanmıştır. Fakültemizin önemli bir değeri olan başarlı Hocamızı, en içten dileklerimizle kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.