Öğretim Elemanımıza British Council "The English Language Teaching Research Awards" (ELTRAs) Desteği

British Council "The English Language Teaching Research Awards" (ELTRAs) 2023-2024 sonuçları açıklandı. Ortak yürütücülüklerini Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü  öğretim elemanlarından Doç. Dr. Servet Çelik ile Stirling Universitesi’nden (İskoçya) Dr. Adnan Yılmaz ve Allama Iqbal Open Üniversitesi'nden (Pakistan) Dr. Malik Ajmal Gulzar'ın yaptığı ve Glasgow Üniversitesi’nden (İskoçya) Deniz Ortaçtepe Hart ve Punjab Yükseköğretim Birimi’nden (Pakistan) Doç. Dr. Samina Rana’nın araştırmacı olarak yer aldığı “Feminist, and social-justice oriented pedagogies in language classrooms: Insights from Türkiye, Pakistan, and the UK” adlı proje önerisi desteklenmeye hak kazandı. Öğretim elemanımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.