2023 Mezuniyet Törenleri Büyük Bir Coşku ile Kutlandı

Fakültemiz bünyesinde yer alan öğretmenlik programlarında 4 yıllık eğitimlerini başarı ile bitiren öğretmen adayları, 5-6-7 Haziran tarihlerinde Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde sertifikalarını alarak mezuniyetlerini kutladılar. Mezunlarımızın aileleri de bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı.

Bayraklarla salona girişlerin yapıldığı, 100. Yıl Marşları eşliğinde keplerin atıldığı, dereceye giren öğretmen adaylarının konuşmalarının gurulandırdığı törenlerde, Özel Eğitim Bölümü İş Engelliler Öğretmenliği programı mezunlarının İstiklal Marşımızı işaret dili ile okumaları ile duygu dolu anlar yaşandı.

Ülkemizin en köklü eğitim fakültelerinden birinden mezun olan öğretmen adaylarımıza yeni yaşamlarında başarıla dileriz.