Fatih Eğitim Fakültesi

Öğretmenlik Uygulaması Dersi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 04.10.2024 tarihinde Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde öğretmen adaylarımıza yönelik Öğretmenlik Uygulaması dersi hakkında bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Fakültemiz öğretim elemanları ve son sınıf öğrencileri katıldı. 
Toplantıda ilk olarak konuşma yapan Fakülte Dekanımız Prof. Dr. İsmail Hakkı DEMİRCİOĞLU, öğretmenliğin toplumsal gelişimdeki önemine vurgu yaparak adaylara bu sorumluluğun bilinciyle hareket etmeleri gerektiğini ifade etti. Ayrıca Dekanımız, öğretmen adaylarının gelecekte ülkenin eğitimine ve öğrencilerin hayatlarına yapacakları katkıların altını çizdi. Daha sonra Fakültemizin Öğretmenlik Uygulamaları Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Zeki SAKA, öğretmenlik uygulamasının işleyişi ve adayların uygulama yapacakları okullarda dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.
Verimli bir ortamda gerçekleşen toplantı, adaylar için bilgilendirici ve yönlendirici nitelikte oldu. Bilgilendirici sunumları için Fakülte Koordinatörümüz Prof. Dr. Ahmet Zeki Saka’ya ve toplantıya katılan değerli hocalarımıza ve öğretmen adaylarımıza çok teşekkür ederiz.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat